top of page

Realisaties

Badkamer & sanitair
3.png

Sterk in een volledige badkamerrenovatie

 

Is uw oude badkamer aan vervanging toe? Nood aan een comfortabele, functionele én mooie badkamer?

 

Nodig dan badkamerspecialist Blomme Niels uit Adegem uit, sterk in totale badkamerrenovaties in heel Oost-Vlaanderen. Hij maakt van uw afgeleefde badkamer een pareltje, van sanitair tot cv. Uw nieuwe badkamer is volledig afgestemd op uw wensen en wordt gerealiseerd met passie voor het vak en een jarenlange ervaring.

 

Deze badkamerspecialist staat gekend om een uitstekende klantenservice en piekfijne afwerking. Zo brengt hij uw droombadkamer tot leven.

6.png
Centrale Verwarming en onderhoud cv- gasketels

Specialist in het onderhoud en installatie van cv-gasketels

 

Naast complete badkamerrenovaties is Niels Blomme ook uw geroutineerde vakman in het onderhouden van cv-gasketels.

 

Een tweejaarlijks onderhoud van uw verwarming op gas is wettelijk verplicht. Bovendien zorgt u met een professioneel onderhoud van uw cv-gasketel voor een beter rendement, een lager energieverbruik en een veilig gebruik van uw verwarming. Laat het periodieke onderhoud van uw verwarmingsketel over aan Niels Blomme, hij zorgt ervoor dat uw cv perfect in orde is en laat u niet in de kou!

 

Ook voor de installatie van een centrale verwarmings-systeem met moderne besparende toestellen kunt u ons ook contacteren. Wij plaatsen gasketels, condensatieketels en waterverwarmers van uitstekende kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Dankzij ons vakmanschap bent u altijd verzekerd van een correcte opvolging.

bottom of page